Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon U20- ja U18-joukkueet eivät pelaa viikonvaihteessa koronatartuntojen takia – Nuoremman ikäluokan joukkueesta puolet pelaajista on sivussa

KooKoon ja Vaasan Sportin välinen jääkiekon U20-junioreiden SM-alkusarjan ottelu on siirretty kotijoukkueen koronatilanteen takia. Ottelu piti pelata lauantaina Kouvolan jäähallissa.

KooKoon joukkueenjohtajan Antero Järvisen mukaan joukkueessa on ollut tartuntoja, mutta mistään ryppäästä ei kuitenkaan ole kysymys.

Sport pelasi perjantaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan, mutta vaasalaisten bussi ei pysähdy lauantaina siis Kouvolassa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan KooKoo ja Sport kohtaavat Kouvolassa 12. helmikuuta.

KooKoon U18-joukkue on kamppaillut tartuntojen kanssa koko kuluvan viikon ajan. Vastuuvalmentaja Antti Kinnusen mukaan tällä hetkellä vahvuudessa on puolet pelaajista.

– Joukkueessa on muutamia sairastuneita ja sitten osa on altistuneita.

KooKoon perjantainen SaiPa-ottelu siirrettiin pelattavaksi ensi viikon keskiviikoksi. Lauantaina KooKoon oli tarkoitus matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi, mutta tämä peli siirrettiin helmikuun puoliväliin.

– Vastustajilla on samanlaisia ongelmia. Tässä on vähän sama tilanne kuin vuosi sitten eli epätietoisuutta pelataanko vai ei. Se vaikuttaa toiminnan suunnitteluun ja tietysti läpiviemiseen. Pelaajillehan tämä on henkisesti raskasta, Kinnunen totesi.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.