Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sebastian Repo viimeisteli kolme maalia, kun Lukon pitkä voittoputki jatkui

Rauman Lukko jatkaa huimaa voittoputkeaan miesten jääkiekkoliigassa. Perjantaina Lukko otti jo 12. peräkkäisen voittonsa, kun joukkue kukisti vieraissa Turun Palloseuran 4–1. Raumalaisten sankarina hääri Sebastian Repo, joka laukoi kolme maalia.

Lukko käytti erikoistilanteensa mallikkaasti, ja kaksi Revon maaleista syntyi ylivoimalla. Myös Anrei Hakulisen osuman aikana TPS:n pelaaja istui jäähyaitiossa. Voittoputkensa aikana Lukon maaliin ei ole tehty yhtään ylivoimamaalia. Onnistunut alivoimapeli on jatkunut jo 727 minuuttia.

– Miehekäs esitys jälleen joukkueelta. Onnistuimme ylivoimapelissä, ja maalithan ohjaavat pelin kulkua. Joukkue on erittäin sitoutunut, ja onnistuminen ruokkii menestystä, iloitsi Lukon päävalmentaja Marko Virtanen.

Lukon paremmuus kuumensi kotijoukkueen tunteita. TPS:n Jonne Tammela kävi kuumana koko ottelun ajan, ja kolmannen erän lopulla mies heitti hanskat jäähän. Vastustajaksi valikoitui Anrei Hakulinen, ja molemmat miehet lähtivät suoraan suihkuun.

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokasta kismitti joukkueensa huono syöttöpeli.

– Jos syöttöä ei saada lapaan, tulosta on turha odottaa, Ahokas harmitteli.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.