Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tom Bradyn upeaa uraa kunnioitettiin Yhdysvalloissa – pelinrakentajalegenda ei vielä vahvistanut lopettamisuutisia

Yhdysvaltain urheilusivustoilla yksi aihe nousi lauantaina ylitse muiden, kun useat tahot uutisoivat amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajalegendan Tom Bradyn uran loppumisesta lähteisiinsä nojaten. Ennätykselliset seitsemän Super Bowl -mestaruutta voittanut Brady, 44, on pelannut NFL-liigassa vuosituhannen alusta lähtien, ensin 20 kautta New England Patriotsissa ja kaksi edellistä kautta Tampa Bay Buccaneersissa.

NFL ja useat pelaajakollegat kunnioittivat Bradyn uraa sosiaalisessa mediassa.

– Kaikki hetket. Kaikki muistot. Kiitos kaikesta, NFL kirjoitti Twitterissä lisäten viestiin myös vuohiemojin, jolla viitataan kirjainyhdistelmään GOAT (Kaikkien aikojen paras).

Bradyn agentti Don Yee ei vielä vahvistanut pelinrakentajasuuruden suunnitelmia.

– Menemättä uutisten paikkansapitävyyteen, Tom on ainoa ihminen, joka voi ilmaista suunnitelmansa täydellisellä tarkkuudella, Yee sanoi ESPN:n mukaan.

Myöskään Buccaneers ei yhtynyt uraonnitteluihin. Tampa Bay Times kertoi Bradyn olleen yhteydessä Bucsin seurajohtoon, mutta lopullista lopettamispäätöstä hän ei ole vielä tehnyt.

Bradyn ja hallitsevan Super Bowl -mestarin Tampa Bayn kausi päättyi viikko sitten lohkovälierätappioon Los Angeles Ramsille. Tappion jälkeen pelaajasuuruus käsitteli tulevaisuuttaan omassa podcastissaan ja kertoi olevansa "tyytyväinen" uraansa.

– Tiedän sitten, kun tiedän, Brady sanoi uransa jatkosta.

Brady on valittu NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi eli MVP:ksi kolme kertaa, ja Super Bowlin MVP:nä hänet on palkittu viidesti. Pelinrakentaja on liigan ykkönen myös syötetyissä jaardeissa (84 520) ja touchdowneissa (624).