Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Christian Eriksen nähdään valioliigapelissä lauantaina

Tanskalaisjalkapalloilija Christian Eriksen pelaa ensimmäisen kilpailullisen pelinsä sitten viime kesäkuun dramaattisten tapahtumien, kun Brentford kohtaa Englannin Valioliigassa lauantaina Newcastlen. Brentfordin tanskalaisvalmentaja Thomas Frank vahvisti ottelun aattona maanmiehensä pelaamisen.

Eriksen sai sydänpysähdyksen kesäkuussa Suomen ja Tanskan välisessä EM-kisaottelussa. Rytmihäiriötahdistimen saanut keskikenttätähti siirtyi tammikuun lopulla Brentfordiin italialaisesta Interistä, sillä Italian terveyssäännökset estivät uran jatkumisen saapasmaassa.

– Christian on kokoonpanossa ja pääsee kentälle. Se on iso juttu meille kaikille, mutta etenkin Christianille ja hänen perheelleen, Frank kertoi.

– Kaikille jotka näkivät tuon tapahtuman (kesäkuussa) tämä on jälleen muistutus siitä, että on etuoikeus olla elossa ja joka hetkeä on pidettävä arvossa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.