Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa otti neljännen peräkkäisen päänahan hallitsevasta mestarista – savolainen juonikkuus liikaa Lukolle

Jääkiekkoliigan parhaaksi kotijoukkueeksi noussut KalPa otti Liigassa Kuopiossa 4–2-voiton viime kauden mestarista Rauman Lukosta, joka palasi liigarytmiin muutaman koronasta johtuvan ottelusiirron jälkeen.

KalPan kauden neljännen voiton raumalaisjoukkueesta ratkaisi Aleksi Klemetti, joka lapioi 3–2-maalin vajaat viisi minuuttia ennen päätössummeria ylivoimalla.

Loppulukemat tyhjiin löi tyhjien maalien erikoismieheksi noussut Elias Koponen, joka onnistui kiekon tyhjiin sijoittamisessa myös viime viikonlopun molemmissa Kärpät-kotiotteluissa.

Kuhmolaislähtöinen Klemetti hätyyttelee kohta jo omaa yhden kauden piste-ennätystään, sillä koko sesongilta tehot ovat nyt 10+19=29. Toistaiseksi parhaalla kaudellaan 2019–2020 Klemetti nakutti 31 pistettä.

Myös KalPa-kapteeni Tuomas Kiiskisen rooli on noussut viime aikoina suureksi, kun kuopiolaiset ovat raapineet arvokkaita voittoja ja nousseet jo sarjataulukon yhdeksänneksi. Kiiskinen syötti Klemetin voitto-osuman ja mies keräsi helmikuun 12 ottelussa 13 (4+9) pistettä.

– Neljä kenttää pystyy pelaamaan ja luomaan paikkoja. Koko joukkueella ollaan saatu parannus aikaiseksi ja saadaan pisteitä etenkin täällä kotona ja viime aikoina myös vieraissa, Kiiskinen summasi.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.