Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LP Viesti on voiton päässä 13. peräkkäisestä finaalipaikasta

LP Viesti kukisti lauantaina kotihallissaan Salossa LP Kangasalan 3–1 lentopallon naisten Mestaruusliigan kolmannessa välierässä, ja näin Tomi Lemminkäisen valmentama LP Viesti johtaa välieräsarjaa voitoin 2–1.

LP Viestillä on maanantaina Kangasalan kotisalissa mahdollisuus varmistaa 13:s peräkkäinen finaalipaikka. Puolustava mestari on jakson aikana voittanut 10 mestaruutta ja jäänyt vain kahdesti hopealle. Mitaleilla joukkue on ollut 15 kertaa peräkkäin.

Viimeksi LP Viesti on välierissä hävinnyt vuonna 2008 Oriveden Ponnistukselle. Sen jälkeen joukkue on ollut kuusi kertaa LP Kangasalaa parempi pudotuspelien eri vaiheissa.

Hakkuri Iina Andrikopoulou nousi LP Viestin tehokkaimmaksi 22 pisteellä. LP Kangasalan aloitussyöttöjen pääkohteena jälleen ollut Jessica Kosonen teki 19 pistettä.

LP Kangasalan pääiskijät jäivät tehoissa jälkeen verrattuina virkasiskoihin. Gabriela Da Silva teki 17 ja Ronja Heikkiniemi 13 pistettä.