Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Forsell prässäsi ja teki voittomaalin

Jalkapalloliigassa turkulainen Inter menestyi lauantaina paremmin lumisissa olosuhteissa kuin Valkeakoskelle saapunut AC Oulu, sillä Inter kukisti vierasjoukkueen 2–1 tähtiensä Benjamin Källmanin ja Petteri Forsellin maaleilla.

Oulun Michael Lopez vei vieraat johtoon kauden toisella maalillaan, mutta noin puolen tunnin kohdalla hetkeksi tauonnut lumisade jatkui entistä sakeampana ja pian peli keskeytettiin noin vartin ajaksi.

– Hallitsimme ottelua ennen lumisadetta ja myös sen jälkeen, meidän olisi pitänyt voittaa enemmän kuin maalilla. Totuimme liukkauteen, nurmikin voi olla liukas alusta, Forsell tiivisti.

Källman onnistui kunnostustauon jälkeen tasoituksessa juuri ennen puoliaikaa.

– Pelaajat halusivat jatkaa peliä, vaikka olosuhteet olivat vaikeat, korosti Interin valmentaja Miguel Grau.

Toisen puoliajan alussa AC Oulun maalivahti Calum Ward mietti muutaman sekunnin liian kauan mitä tehdä pallolla. Forsell vei pallon hänen jaloistaan ja sijoitti voittomaalin tyhjiin.

– Ei ollut ajatus prässätä siinä noin paljon, mutta tilaisuus tuli ja maali. En muista tehneeni vastaavaa maalia aiemmin, Forsell muisteli.