Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NBA julkisti kauden palkintoehdokkaat – arvokkaimman pelaajan palkinnon saajaksi ovat ehdolla Jokic, Antetokounmpo ja Embiid

NBA-koripalloliigan kauden 2021–22 arvokkaimman pelaajan palkinnon eli MVP-pystin pokkaa Denverin Nikola Jokic, Milwaukeen Giannis Antetokounmpo tai Philadelphian Joel Embiid. NBA kertoi kauden palkintoehdokkaista sivuillaan.

Serbialainen Jokic valittiin viime kauden MVP:ksi. Päättyneellä runkosarjakaudella hän kokosi keskiarvot 27,1 pistettä, 13,8 levypalloa ja 7,9 koriinjohtavaa syöttöä. Kreikkalainen Antetokonmpo oli MVP kahdella edelliskaudella, ja hänen keskiarvonsa tällä runkosarjakaudella olivat 29,9 pistettä, 11,6 levypalloa ja 5,8 syöttöä. Kamerunilainen Embiid oli NBA:n pisteykkönen keskiarvollaan 30,6.

Vuoden valmentajaksi ovat ehdolla Memphisin Taylor Jenkins, Miamin Erik Spoelstra ja Phoenixin Monty Williams. Vuoden tulokkaaksi valitaan Toronton Scottie Barnes, Detroitin Cade Cunningham tai Clevelandin Evan Mobley. Lauri Markkasen seurasta Clevelandista palkintoehdokkaat ovat myös ykkösvaihtopelaaja eli "Kuudes mies"-palkinnon Kevin Love ja kehittyneimmän pelaajan "Most Improved"-palkinnon Darius Garland.