Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäjän huippu-uimari Rylov sai kilpailukiellon – kaksinkertainen olympiavoittaja oli mukana tukemassa sotatoimia

Kansainvälinen uimaliitto Fina on antanut yhdeksän kuukauden kilpailukiellon uinnin venäläiselle olympiavoittajalle Jevgeni Ryloville. Rylov sai kilpailukiellon, koska hän osallistui Venäjän sotatoimia tukeneeseen tilaisuuteen Moskovan Luzhniki-stadionilla maaliskuussa.

Tokion olympialaisissa miesten 100 ja 200 metrin selkäuinnin olympiavoitot ottanut Rylov, 25, piti tilaisuudessa rinnassaan sotaa tukevaa Z-tunnusta. Uintivarusteita valmistava Speedo irtisanoi sopimuksensa Rylovin kanssa pian tapahtuman jälkeen.

Venäjän ja Valko-Venäjän uimarit on suljettu Finan alaisista kilpailuista vuoden loppuun saakka, joten Rylovin henkilökohtainen kilpailukielto on käytännössä vain 20 päivän pituinen. Fina linjasi Rylovin kilpailukiellon alkaneeksi 20. huhtikuuta.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.