Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sanna Nuutinen golfaa viidentenä kahden kierroksen jälkeen

Sanna Nuutinen on kahden kierroksen jälkeen viidentenä golfin naisten LPGA-kiertueen Cognizant Founders Cupissa Yhdysvaltain Cliftonissa. Nuutinen selvitti avauskierroksen 67 lyönnillä ja käytti toiseen kierrokseensa 68 lyöntiä.

Nuutinen on alittanut parin yhdeksällä lyönnillä. Kisaa johtaa kahden kierroksen jälkeen australialainen Minjee Lee tuloksella 14 alle parin.

– Pidän siitä, että tämä on uusi kenttä kaikille, Nuutinen kommentoi LPGA:n nettisivuilla.

– Koska olen tulokas, jokainen kenttä on minulle uusi, joten nyt muutkin tytöt saavat tuntea, miltä minusta tuntuu joka viikko. On ollut vaikea tulla tänne Euroopasta, missä pelasin ammattilaisena seitsemän vuotta. En olisi uskonut, että ero on näin suuri, erityisesti griineillä, joten minulla on ollut vaikeuksia puttien kanssa, Nuutinen selvitti.

Nuutinen kertoi keskittyneensä puttipelinsä kehittämiseen karsiuduttuaan naisten US Openista.

– Olen todella iloinen siitä, miten käsittelin sen. Teimme aika paljon muutoksia puttiini. Nyt puttaan paremmin. Olen ylpeä siitä, mitä teimme ja uskon, että teemme oikeita asioita, joten paljon hyvää on tulossa, Nuutinen sanoi.