Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikko Korhonen kärkitaistossa Hollannissa – kierros toi harvinaiset kaksi eaglea, toisen 65 metristä

Suomalaisgolfari Mikko Korhonen on kahden lyönnin päässä kärjestä Hollannissa pelattavassa miesten Euroopan-kiertueen kisassa, kun kisasta on pelattu avauskierros. Korhonen löi par 72 -kentällä tuloksen 67, mutta varsin epätavallisesti: kierrokseen mahtui harvinaisesti kaksi eaglea eli kaksi alle parin reikätulosta.

Molemmat eaglet syntyivät par-viitosilla. Ensimmäinen niistä perinteisesti puttaamalla, mutta jälkimmäisen Korhonen laittoi sisään noin 65 metristä. Yleisö aplodeerasi ja Korhonen tuuletteli railakkaasti.

– Tämä maistui kyllä! Oli 65 metriä matkaa, pallo otti yhden pompun ja meni sisään. Vähän siinä oli onneakin matkassa. En muista kyllä montaa kahden eaglen rundia, kisassa neljättä sijaa jakava Korhonen totesi tiedotteessa.

Kisaa johtaa Hollannin Joost Luiten tuloksella 65 lyöntiä (7 alle parin). Sami Välimäki ja Kalle Samooja jakavat 29. sijaa tuloksella kaksi alle parin.

-----

Juttua on korjattu klo 21.23: Kalle Samooja on tuloksessa kaksi alle parin, ei yksi alle parin.