Joronen Huuhkajien maalilla illan Romania-vieraspelissä

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue lähtee otteluruuhkan keskellä uudistetulla avauskokoonpanolla, kun Kansojen liigan pelit jatkuvat tänä iltana Bukarestissa Romaniaa vastaan. Päävalmentaja Markku Kanervan avausykstoistikossa on viisi muutosta viime tiistain Montenegro-pelin avausmiehistöstä.

Suomen maalivahtina on Jesse Joronen, kun sekä Montenegro-pelissä että viime lauantain Bosnia-Hertsegovina-kohtaamisessa maalia vartioi kapteeni Lukas Hradecky. Joronen on viimeksi pelannut maajoukkueen turnauspeleissä viime vuoden maaliskuussa, MM-karsinnan peleissä Ukrainaa ja Bosniaa vastaan.

Puolustuksessa aloittavat Leo Väisänen, Daniel O'Shaughnessy, Robert Ivanov, Jere Uronen ja Nikolai Alho. Heistä Väisänen ja Ivanov olivat avauksessa Montenegroa vastaan. Keskikentän kolmikkona ovat Glen Kamara, kapteenina toimiva Rasmus Schüller sekä Robin Lod. Schüller on nyt avauksessa, Lucas Lingman vaihdossa.

Hyökkäysparina jatkavat Teemu Pukki ja Montenegron kahdella maalillaan upottanut Joel Pohjanpalo.

Suomi on Kansojen liigan lohkon kärjessä tasapistein Bosnia-Hertsegovinan kanssa pelattuaan 1–1-tasapelin Bosnia-Hertsegovinan kanssa ja voitettuaan Montenegron 2–0. Romanialla on allaan tappiot Montenegrolle ja Bosnia-Hertsegovinalle.

Ottelu Bukarestin Giulesti-stadionilla alkaa kello 21.45.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka