Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

EM-voittaja Raitanen sai koronan, ei kilpaile Lappeenrannassa

Estejuoksun tuore Euroopan mestari Topi Raitanen joutuu kisatauolle koronavirustartunnan takia. Raitanen kertoo sairastumisestaan Instagram-tilillään.

Raitasen oli määrä kilpailla keskiviikkona Lappeenrannassa kotimaisen gp-sarjan päätöskilpailussa, mutta 1 500 metrin juoksu päättää kisaillan ilman Raitasta.

– Kaksi ja puoli vuotta juostiin kaikkia viruksia karkuun. Nyt hävisin taistelun koronaa vastaan. Ensinnäkin pahoittelut Lappeenrannan yleisölle siitä, että en pääse paikalle juoksemaan 1 500 metriä, Raitanen kertoi.

Lappeenrannassa kilpailee useita EM-kisoihin osallistuneita suomalaisurheilijoita, mutta gp-sarjan nettisivuilla julkaistujen osanottajalistojen mukaan ei ainuttakaan neljästä suomalaisesta EM-mitalistista. Timanttiliigan Lausannen kilpailu kertoo nettisivuillaan, että perjantaina Sveitsissä kisaavat seiväshypyn EM-ykkönen Wilma Murto, kolmiloikan hopeamitalisti Kristiina Mäkelä ja keihäänheiton pronssimitalisti Lassi Etelätalo. Maanantaina Lausannen keihäskisan listalla oli vielä myös Oliver Helanderin nimi, mutta hän ei ole mukana.

Raitasen koronatartunnasta kertoi ensin Ilta-Sanomat.