Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pöytyän naisten Superpesiksen visiitistä vain vuoden mittainen

Pöytyän Urheilijoiden naisten ensimmäisestä vierailusta Superpesikseen tuli vain vuoden mittainen, kun helsinkiläinen Roihuttaret voitti kaksinkamppailun suoraa putoamista vastaan otteluvoitoin 3–0. Keskiviikkona Roihuttaret oli kotikentällään parempi lukemin 2–0 (9–7, 7–2)

Roihuttaret joutuu vielä puolustamaan sarjapaikkaansa toiseksi korkeimman sarjatason kakkosta vastaan.

– Etumme oli se, että paransimme peliämme tässä ottelusarjassa peli peliltä. Nyt tulee kahden viikon tauko. Viime vuodesta on opittava nöyryyttä, koska silloin kaksi Ykkösen seuraa nousi karsintojen kautta, kommentoi Roihuttarien pelinjohtajaksi Pasi Niemelän tilalle kesken kauden tullut järvenpääläinen Matti Pirinen.

Edes sataprosenttinen kotiutusteho ei pelastanut vieraita avausjaksolla, jonka pääosissa olivat kunnarin lyöneet Roihuttarien Lotta Nummikari (1+3) ja Aino Vapaavuori (1+0). Peräti 2+6 juoksua lyönyt ja kärkilyöntisaldon 12/13 kirjauttanut porilaislukkari Nummikari toisti ajolähdön tyhjennyksen toisella jaksolla.