Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Topi Raitanen ja Nathalie Blomqvist sivuun Ruotsi-ottelusta, juoksijat eivät ole toipuneet koronasta kisakuntoon

3 000 metrin estejuoksun tuore Euroopan mestari Topi Raitanen ei kilpaile viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla järjestettävässä Suomi–Ruotsi-maaottelussa. Raitanen sai Münchenin EM-kisojen jälkeen koronatartunnan, eikä lääkäri antanut suomalaiselle vielä kilpailulupaa.

– Lääkärin näkemys oli, että kilpaileminen ei nyt ole mahdollista, Raitanen harmitteli Urheiluliiton tiedotteessa.

Raitasen oli tarkoitus juosta maaottelussa sekä esteet että 1 500 metriä. Lyhyemmällä matkalla Raitasen tilalle nousee Lempäälän Kisan Aleksi Kivelä, joka voitti viikonloppuna 22-vuotiaiden SM-kultaa 800 ja 1 500 metrillä. Esteissä Raitasen korvaaja on Joensuun Katajan Mikko Hirvonen.

Myös naisten 1 500 metrillä tuli suomalaisvetäytyminen koronan takia. Kesän arvokisakävijä Nathalie Blomqvist ei ole vielä toipunut tartunnasta, ja hänen paikkansa ottelussa ottaa Lahden Ahkeran Emilia Jousimaa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.