Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon hyökkäys vahvistuu – Samuel Valkeejärvi siirtyy JYPistä Kouvolaan

Valkeejärven JYP-sopimus purettiin aiemmin tällä viikolla.

Hyökkääjä Samuel Valkeejärvi, 21, liittyy KooKoon liigajoukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella.

– Valkeejärvi on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo kahden täyden kauden kokemus liigakiekosta. Hän voi pelata sekä keskus- että laitahyökkääjänä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo seuran tiedotteessa.

Valkeejärvi saapuu Kouvolaan Jyväskylän JYPistä, jonka kanssa pelaajan sopimus purettiin aiemmin tällä viikolla. Hän on JYPin kasvatti.

Valkeejärvi on pelannut JYPin U20-joukkueessa nuorten SM-sarjaa tällä kaudella kaksi ottelua tehoin 3+3=6. Viime kaudella hyökkääjä pelasi SM-liigassa JYPin riveissä 53 ottelua tehoin 6+10=16.

– Kun Samuel oli saatavilla, päätimme reagoida. Saamme nuoren, eteenpäin pyrkivän pelaajan tuomaan meille vaihtoehtoja ja laajuutta kokoonpanoon. Samalla tämä siirto myös rauhoittaa erinomaisesti kauden avanneen U20-joukkueen kokoonpanoa kilpailussa ylemmän jatkosarjan paikoista, Kultanen sanoo.

Valkeejärvi pelaa KooKoossa numerolla 20.

Korhosen sopimus jatkuu

Hyökkääjä Olli Korhosen sopimus KooKoossa jatkuu myös koeajan jälkeen. Korhosen kesäkuussa solmima 1+1-vuotinen sopimuksen sisälsi koeajan, joka on nyt ohi.

– Korhonen on ottanut paikkansa joukkueesta, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen panokseensa. Olli on pelannut johtavassa roolissa viimeiset kaudet sekä U20-ikäluokassa että Mestiksessä. Se näkyy nyt hänen pelaamisessaan voittavina valintoina pelin sisällä. Valmius pelata myös pelien kriittisillä hetkillä on ollut hyvä ensimmäisestä harjoituspelistä lähtien, Kultanen sanoo.

Ojantakasen paluu lähestyy

Kultanen kertoo, että joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä.

– Kasperi Ojantakanen lähestyy pelikuntoa syys–lokakuun vaihteessa, joten kiristyvä kilpailutilanne kokoonpanopaikoista tuo myös lisäenergiaa arkeemme.

Puolustaja Eero Teräväinen on edelleen sivussa kokoonpanosta.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.