Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toyotan MM-miehistö tuskin muuttuu ensi kaudeksi: "Voi kysyä, onko meillä tarvetta tehdä muutosta"

Ralliautoilun MM-sarjan kärkitalli Toyota ei luultavasti muuta kuljettajistoaan ensi kaudeksi, arvelee MM-sarjan sivusto.

Kuljettajien MM-sarjaa johtavan Kalle Rovanperän ja MM-pistenelosen Elfyn Evansin sopimusten arvellaan olevan pitkäaikaisia, mutta Toyotan osalta kysymysmerkkinä on ollut Sebastien Ogierin tilanne ensi kaudeksi. Kahdeksankertainen maailmanmestari Ogier on kuitenkin ehtinyt intoilla jo paluusta rakastamaansa Monte Carlo -ralliin, ja hänen sekä Esapekka Lapin uskotaan jakavan Toyotan autoa ensi kaudellakin.

– Ei meillä vielä ole mitään julkistettavaa, mutta kun katsoo sitä kuinka tiimi on työskennellyt tällä kaudella, voi kysyä, onko meillä tarvetta tehdä muutosta, Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala pyörittelee MM-sarjan sivustolla.

– Sebastienin kaltaisen kokeneen kuljettajan pitäminen on fantastista. Tiesimme, että hänellä on kiireinen kesä, mutta hienoa saada hänet autoon. Ja totta kai olemme nähneet todella tasaisen hyvää vauhtia myös EP:ltä (Lappi). Kallen kausi on ollut ihmeellinen, ja Elfyniltä on puuttunut vain hieman onnea, Latvala kuvaili vielä miehistöään.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.