Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Furyltä tiukka ukaasi Joshualle raskaan sarjan huippuottelusta: "Jos maanantaina ei tule valmista, niin jatkan eteenpäin"

Ammattilaisnyrkkeilyn raskaan sarjan kohtaamisen brittihuippujen Tyson Furyn ja Anthony Joshuan välillä uutisoitiin pari viikkoa sitten olevan jo lähellä toteutumista, mutta kuten usein käy, touhu menee melkoiseksi vääntämiseksi. Fury tuntuu olevan menettämässä optimismiaan WBC-liiton mestaruuskamppailun toteutumisen suhteen.

Sky Sports kertoo, että WBC-mestari Fury on asettanut varsin tiukan aikarajan Joshualle.

– Tiedämme maanantaina (toteutuuko odotettu ottelu). Jos maanantaina ei tule valmista, niin jatkan eteenpäin, Fury kertoi promoottorilleen Sky Sportsin mukaan.

"Battle of Britain" -ottelu on suunniteltu oteltavan 3. joulukuuta, ja pari viikkoa sitten Joshuan leiri kertoi hyväksyneensä Furyn poppoon tarjoamat ehdot ottelulle. Sky Sportsin mukaan neuvottelut osapuolten välillä ovat sujuneet varsin sopuisasti, mutta aika alkaa olla kortilla reilun kahden kuukauden päähän kaavaillulle kohtaamiselle.

– Kolmisen viikkoa sitten olin optimistinen (ottelusta), mutta ei sopimuksen allekirjoittamiseen pitäisi näin kauan mennä, Fury sanoo.

– En jaksa odotella jotain jätkää, joka on hävinnyt kolme viidestä viime ottelustaan. Hän on onnekas, että annan hänelle sauman MM-titteliotteluun. Mutta jos ei (kelpaa), hän joutuu odottamaan pitkään ennen seuraavaa saumaansa, Fury puhisi vielä.

– En halua, että hän määräilee minua. Hänet on kutsuttu minun juhliini. Minun sääntöni. Jos ei käy, järjestä omat juhlasi. Eli allekirjoita sopimus, ja (ottelussa) lyön naamasi ruttuun.

Kiistaton mestaruus jaossa - ehkä joskus

Furyn ja kolmen liiton (WBO, WBA, IBF) mestarin Oleksandr Usykin kohtaamista on kaivattu kovasti ammattikehien kuninkuussarjan todelliseksi mestaruuskamppailuksi. Se saa kuitenkin odottaa ensi vuoteen. Ja sekin kismittää Furya.

– Tarjosimme hänelle (Usyk) ottelua 17. joulukuuta Saudi-Arabiassa, panoksena raskaan sarjan kiistaton mestaruus. Usyk sanoi olevansa loukkaantunut, eikä hän voi otella tuota kuin vasta ensi vuonna. Ja nyt hän sanoo, että minä pelkään häntä!

– Isken nyrkkini suoraan läpi hänen naamansa.

Fury päätti purkauksensa toteamalla, että haluaa joka tapauksessa kehään 3. joulukuuta.

– Yritän saada siihen vastustajan. Joko AJ:ta (Joshua) tai jotakuta muuta vastaan. He kaikki pinkovat pakoon peloissaan, mutta ottelen ketä vastaan tahansa, milloin tahansa, missä tahansa.