Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS:n maajoukkuemies Pyyhtiä ratkaisi – "Paljon sattui ja tapahtui"

TPS:n maajoukkuemies Mikael Pyyhtiä ratkaisi pitkän kaavan jääkiekkoliigan koitoksen Hämeenlinnassa. TPS kukisti HPK:n voittolaukauskisan jälkeen 2–1. TPS katkaisi kahden ottelun tappioputkensa.

HPK on voittanut kymmenestä viime pelistään vain yhden matsin. HPK on nyt hävinnyt neljä peliä putkeen. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa TPS on voittanut kuusi tuoreinta.

– Olen tyytyväinen kahteen pisteeseen. Hyvärytminen alku, ja olimme pelin päällä. Kiekollisessa pelissä tuli virheitä, sanoi TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

HPK:n johtomaalin teki viime kaudella TPS:ssä pelannut Eetu Liukas.

– Se oli meiltä kaksijakoinen suoritus. Toisen erän loppu ja kolmas erä olivat hyviä. Paljon sattui ja tapahtui. Viihdearvo oli kohdallaan, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

Pitkältä loukkaantumistauolta palannut HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff joutui jättämään pelaamisen vain yhteen erään.

TPS:n luottovahti Lassi Lehtinen oli voiton takuumies 26 pelastuksella. Kylkiluuvamman takia lokakuun alusta sivussa ollut TPS:n hyökkääjä Lauri Korpikoski palasi perjantaina takaisin pelikuvioihin. Korpikoski kellotti paluumatsissaan peliaikaa yhteensä 15.22.