Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liigan ykköspakki täräytti Lukolle kaksi maalia

Lukon ja TPS:n lauantaisessa jääkiekkoliigan kamppailussa mentiin voittomaalikisaan saakka, kunnes voittaja saatiin selville. Illan ratkaisi voittolaukauksilla Sebastian Repo. Näin kotijoukkue Lukolle tuli 3–2-voitto.

Lukon kumpikin varsinaisen peliajan maali lähti kanukkipakki Thomas Gregoiren lavasta. Kun hallin kuuluttaja sai juuri kerrottua, että Lukon kultakypärää kantaa numero 2, niin silloin lähti "Tompan" veto siniviivalta maalin perukoille. Pelikello näytti lukemia 3.22.

Erän lopussa TPS nousi tasoihin Lauri Korpikosken pomppumaalilla. Toisessa erässä TPS meni ensin Martin Johanssonin maalilla johtoon, mutta kohta tuli jälleen Gregoire ja tasoitti. Kolmas erä ja jatkoaika mentiin maaleitta.

– Voitto ja kaksi pistettä kelpasivat meille, totesi puolustajien pistepörssin kärkimies Gregoire.

– Ensimmäinen maalini oli sellainen sovittu aloituskuvio. Kiekko tuli nopeasti minulle, ja vedin siitä kohti maalia. Toinen osuma ei ollut mikään sovittu juttu, mutta hyvä että meni.