Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

The Paragon esitteli muskeleitaan Vermossa – "Aloittanut uransa täydellisesti"

Vermon keskiviikkoravit ravattiin normaalia myöhemmin illalla. Ravien aikataulumuutoksen syynä olivat haastavat rataolosuhteet.

Tuplaa voittosumma -lähdössä kilpailivat alle 3 000 euroa tienanneet aloittelevat lämminveriset. Raskaalla radalla voimat punnittiin, ja riskit ravurit olivat elementissään.

Santtu Raitalan ohjastama The Paragon osoitti sitkeytensä. Nelivuotias ravasi viimeiset 100 metriä selvästi muita kovempaa vauhtia ja nappasi 3 000 euron ykköspalkinnon tyylikkäästi.

– Heppa oli tosi lataantunut, kun oli ensimmäistä kertaa muiden keskellä lähtöauton takana. Se tapaili tahtiaan aika pitkään ennen kuin löysi rytminsä, Raitala kertoi voittajahaastattelussa ja lisäsi, ettei sipoolaisen Tero Pohjolaisen valmentaman ruunan kisa ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

– Myöhemmin saatiin hyvä juoksu, ja loppumatka oli helppoa. The Paragon on tosi riskintuntuinen hevonen menemään. Sillä on omintakeinen liiketekniikka, mutta tässä kohtaa uraa se on ainakin klaarannut liiketekniikkansa ja oman mielensä hyvin ja aloittanut uransa täydellisesti.

Ranskalaisen Carat Williamsin poika The Paragon on kisannut urallaan kahdesti ja voittanut kummallakin kerralla.

Kultajyvä löytyi

Tapio Perttusen ohjastama Kind Of Magic suoritti urallaan pitkään alle odotusten, mutta tänä talvena 7-vuotias on petrannut otteitaan kovasti. Helmikuun Vermon yllätysvoiton jatkoksi se otti näyttävän keulavoiton Jaettavassa sarjassa.

– Hevonen on pikkuhiljaa parantanut ja parantanut otteitaan. Se on hirmusukuinen hevonen, jolla oli nuorena paljon harmeja. Nyt tuntuu, että se alkaa pikkuhiljaa mennä sukunsa edellyttämällä tavalla, Perttunen jutteli.

Kylmäveristen kovimmassa sarjassa kotiradan treenarin Mika Mäkelän hurjavireinen suojatti Elan jatkoi menestyskulkuaan pitämällä keulavoittoon höyhenenkevyesti.

Vähemmän ansainneiden kylmäveristen kisassa kangasniemeläisen Terho Rautiaisen suojatti Tatuari oli keulapaikalta maanmainio voittaja.