Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski palaavat kilpaladulle Salpausselällä

Maastohiihtäjät Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski kuuluvat Suomen joukkueen muonavahvuuteen viikonloppuna järjestettävissä Salpausselän kisoissa, joissa päättyy maastohiihdon lisäksi myös yhdistetyn miesten sekä mäkihypyn naisten maailmancup. Niskanen ja Pärmäkoski eivät ole kilpailleet helmi-maaliskuun taitteen MM-hiihtojen jälkeen, koska molemmat ovat sairastelleet.

Suomen hiihtomaajoukkueen kärkeä jykevöittävät odotetusti myös esimerkiksi Kerttu Niskanen ja Perttu Hyvärinen.

Mäkihypyssä nuorten maailmanmestari Vilho Palosaari palaa maailmancupin kilpailuihin, ja Jenny Rautionaho yrittää jatkaa MM-kilpailuissa alkanutta hyvää kilpailuvirettään. Yhdistetyssä suomalaiset hakevat hyvää päätöstä kaudelle Eero Hirvosen ja Ilkka Herolan johdolla. Suomella on myös laajat kansalliset ryhmät eri lajeissa.

Salpausselän 100-vuotisjuhlakisat käynnistyvät perjantaina maastohiihdon parisprinteillä, naisten mäkihyppykilpailulla ja yhdistetyn parisprintillä. Lauantaina ohjelmassa on maastohiihdon perinteisen sprintit, yhdistetyn suurmäen kilpailu ja mäkihypyn miesten joukkuekilpailu. Päätöspäivänä sunnuntaina on 20 kilometrin maastohiihtokilpailut, yhdistetyn suurmäen kilpailu ja mäkihypyn henkilökohtainen kilpailu.