Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Säiliörekan räjähdyksessä Kiinassa kuollut ainakin 19 ja yli 170 loukkaantunut

Kiinassa säiliöauton räjähdysturman uhrimäärä nousee. Kiinan viranomaisten mukaan turmassa on kuollut ainakin 19 ihmistä ja loukkaantunut yli 170. Aiemmin hätäviranomaiset kertoivat, että noin 190 loukkaantunutta olisi sairaalahoidossa.

Nesteytettyä kaasua kuljettanut kuorma-auto räjähti moottoritiellä lähellä Wenlingin kaupunkia Zhejiangin maakunnassa Kiinan itäosassa lauantaina iltapäivällä paikallista aikaa.

Räjähdys oli niin voimakas, että läheisiä taloja ja tehtaita sortui. Räjähdyksessä syntyneet liekit nielaisivat useita autoja moottoritiellä ja sen lähistöllä.

Uutistoimisto Xinhuan mukaan räjähdyksiä oli ainakin kaksi peräkkäistä. Toinen räjähdys tapahtui, kun rekka putosi moottoritieltä ja osui korjaamorakennukseen.

Raivaustyöt onnettomuuspaikalla olivat sunnuntaina edelleen käynnissä.

Tuhoisat liikenneonnettomuudet ovat tavallisia Kiinassa, mikä johtuu muun muassa surkeasta liikennekurista.

Viime vuonna ainakin 36 ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui, kun rengasrikon kärsinyt täyteen ahdettu bussi ja rekka törmäsivät niin ikään Kiinan itäosassa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.