Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tukesin johtava asiantuntija on vapautettu tutkintavankeudesta

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin johtavan asiantuntija on vapautettu tutkintavankeudesta. Tutkinnanjohtaja Joni Länsipuro kertoo, että syytä vangittuna pitämiselle ei enää ollut.

– Välttämättömät tutkintatoimenpiteet saatiin tehtyä, ja sen jälkeen tietenkin aina heti vapautetaan, kun vangitsemisen perusteena on pelkkä sotkemisvaara, Länsipuro viestitti sähköpostitse.

Kaivosasioiden parissa työskennellyttä virkamiestä epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä. Länsipuro sanoo, että tutkinta jatkuu samalla nimikkeellä eikä asiasta voida vielä kertoa enempää.

Rikosepäily syntyi Oriveden entisen kultakaivoksen alueella epäillyn ympäristörikoksen tutkinnan yhteydessä. Dragon Mining -yhtiön kaivosalueelta löydettiin jätteitä, joiden epäillään varastoidun laittomasti kaivostunneliin. Asiaa on tutkittu toissa vuodesta lähtien.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.