Alma Talentin yt-neuvottelujen tuloksena lakkautetaan kolme julkaisua ja kuusi työpaikkaa

Alma Talent keskittyy entistä vahvemmin maksulliseen, digitaaliseen medialiiketoimintaan. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA

STT

Alma Talentin yt-neuvottelujen tuloksena Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka ja Tekniikan Historia -julkaisut lakkautetaan. Ne lakkaavat ilmestymästä vuodenvaihteeseen mennessä, kerrotaan tiedotteessa.

Työ vähenee kuudella henkilötyövuodella toimituksissa ja mediamyynnissä. Vähennykset tapahtuvat erosopimuksella tai irtisanoen. Yhdeksälle henkilölle löytyi uusi tehtävä uudelleensijoituksen tai toimenkuvamuutoksen avulla.

Yt-neuvottelut koskivat viittätoista henkilöä.

Alma Talent keskittyy entistä vahvemmin maksulliseen, digitaaliseen medialiiketoimintaan.

– Markkinointi ja mainonta ovat tärkeitä toimialoja, joiden seuraamista ja analysointia vahvistamme Kauppalehdessä, kertoo tiedotteessa Alma Talentin toimituksista vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Hänen mukaansa metallitekniikan ja tekniikan historian aiheiden uutisointi jatkuu Tekniikka & Talous -julkaisussa painettuna ja digitaalisena.

Metallitekniikan ja Tekniikan historian jakelu on ollut kummallakin noin 6 000. Markkinointi & Mainonnan painosmäärä on ollut 3 500 ja digiyleisö kuukaudessa noin 190 000.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka