Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lännen Media: Johanna Ojala-Niemelän päästä poistettu kasvain ei ollut syöpä

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän (sd.) aivokasvain ei osoittautunut syöväksi, Ojala-Niemelä kertoo Lännen Median haastattelussa.

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana toiminut Ojala-Niemelä jäi sairauslomalle joulukuun puolivälissä kasvaimen poiston ja kuntoutumisen ajaksi.

Ojala-Niemelä sanoo olevansa helpottunut kasvaimeen liittyvistä positiivisista uutisista. Oikean käden ja jalan heikkoutta lukuun ottamatta Ojala-Niemelä kuvaa oloaan oireettomaksi ja päivä päivältä paremmaksi.

Ojala-Niemelän sairausloman on määrä päättyä 14. maaliskuuta. Hän kuitenkin sanoo, että perustuslakivaliokunnan puheenjohtajavaihdoksen paikkaa voi olla tarpeen arvioida, sillä valiokunta alkaa käsitellä sote-kokonaisuutta helmikuun aikana. Valiokuntaa johtaa sairausloman ajan eduskunnan varapuhemiehen paikalta tehtävään siirtynyt Antti Rinne (sd.).

– Jos soten käsittely on pahasti kesken, niin täytyy arvioida, missä on luonteva paikka vaihtaa puheenjohtajaa. Täytyy tehdä valtavasti töitä itse, jos hyppää liikkuvaan junaan, Ojala-Niemelä sanoo Lännen Medialle.