Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Virtain perhesurman tutkinta jatkuu, perheen tytär päässyt pois sairaalahoidosta

Virtain perhesurmassa haavoittunut 14-vuotias tyttö on päässyt pois sairaalahoidosta, tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.

Rikoskomisario Luodon mukaan perhesurman tutkinta jatkuu yhä. Luoto ei ota kantaa siihen, milloin tutkinta valmistuu.

Virtain perhesurma tapahtui viime tammikuussa Liedenpohjan kylässä. 52-vuotias perheenisä surmasi ampumalla avovaimonsa ja lopulta itsensä.

Perheenisä yritti tappaa myös perheen tyttären. Sairaalasta päässyttä tytärtä tullaan vielä kuulemaan tutkinnassa, rikoskomisario Luoto kertoo Ilta-Sanomille.

MTV Uutiset kertoi viime kuussa useista lähteistä saamiensa tietojen mukaan, että surman taustalla olisi vaikuttanut sosiaaliviranomaisten mahdolliseen toimenpiteeseen ja perheen tyttäreen liittynyt tilanne.

Luoto ei ota kantaa Ilta-Sanomille, liittyivätkö sosiaaliviranomaisten toimet tapahtuneeseen rikokseen. Hänen mukaansa viranomaisten toimista ei ole käynnistetty esiselvitystä tai rikostutkintaa.

Juttua muokattu klo 16.54: Tarkennettu perheenisän ikä 52-vuotiaaksi.

IS: Virtain surmasta epäillään kuolleena löytynyttä perheenisää – miehen lähisukulainen syyllistyi toissa vuonna henkirikoksiin