Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyrkkien kanssa heilunutta miestä epäillään pahoinpitelyistä tanssilavalla Nurmeksessa

Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa sattui eilen illalla välikohtaus, jossa juhannustansseissa asiakkaana ollut mies löi toista asiakasta ja kahta järjestyksenvalvojaa, kerrotaan Itä-Suomen poliisista.

Tapaus sattui Kajasteen lavalla puoli kahdentoista aikaan illalla.

Poliisin mukaan mies oli haastanut riitaa toisen miesasiakkaan kanssa ja lyönyt tätä. Sen jälkeen järjestyksenvalvojat olivat menneet väliin, ja mies oli lyönyt heitä nyrkillä, poliisista kerrotaan.

– Järjestyksenvalvojat olivat menneet rauhoittelemaan tilannetta, niin hän oli kerennyt sitten näitäkin huitaisemaan, kertoo rikosylikonstaapeli Eija Kasanen STT:lle.

Kasanen kertoo, että mies oli myös kaatanut toisen järjestyksenvalvojan maahan.

Uhrit eivät saaneet vakavia vammoja. Ambulanssi kävi tarkastamassa heidän vointinsa tapahtumapaikalla.

Teon motiivi ei ole tiedossa. Poliisi epäilee, että alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Epäilty pahoinpitelijä ehti poistua tanssilavalta ennen poliisipartion saapumista paikalle. Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut epäiltyä, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Seuraavaksi poliisi aikoo kuulla tapauksen uhreja ja todistajia. Tapausta tutkitaan kahtena pahoinpitelynä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena.

Kajasteen lavalla juhannuspäivän esiintyjänä oli Lasse Hoikka & Souvarit.