Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lotosta 3,6 miljoonan euron voitto Kouvolaan

Loton arvonnassa löytyi tällä viikolla (kierros 33/2021) yksi täysosuma, jolla voitti 3,6 miljoonaa euroa. Voitto osui nettipelaajalle Kouvolaan.

Kouvolalainen voittaja saa nettipelaajana voittonsa suoraan tililleen.

Arvonnassa löytyi myös yksi 6+1-tulos, jolla voitti reilut 177 000 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Lappeenrantaan. Myös hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Loton kierroksen 33/2021 oikea rivi on 5, 14, 18, 21, 27, 29, 40 ja lisänumero 24. Plusnumeroksi arvottiin 23.

Ensi viikolla Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerista 40 000 euroa Hämeenlinnaan

Lauantai-Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta, joista yksi oli tuplattu. Tuplattu 40 000 euron voitto osui pelaajalle, joka oli pelannut Tokmanni Tuulosessa Hämeenlinnan Tuuloksessa. Voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Toinen 20 000 euron tuplaamattomista voitoista osui nettipelaajalle Helsinkiin ja toinen pelaajalle, joka oli pelannut K-Market Kokinvuoressa Raisiossa. Helsinkiläinen nettipelaaja saa voittonsa suoraan tililleen. Raisiossa pelannut voittaja ei ollut tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 9 2 9 4 2 3 4.

Lomatonnin voittorivi on Berliini 7. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 22 kappaletta.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.