Suomalaistislaamo kehitti ”viinan”, jossa ei ole lainkaan alkoholia – Maksaisitko pullosta noin 15 euroa?

Helsinkiläinen tislaamo tuo markkinoille syyskuun alussa vesipohjaisen makutisleen. Uusi juoma on tarkoitettu alkoholittomaksi vaihtoehdoksi ginille.

Alkoholittomien oluiden kysyntä ja alkoholittomien juomien suosio on ollut kasvussa jo pitkään. Nyt ilmiö saa jälleen uutta nostetta. Helsinkiläinen tislaamo The Helsinki Distilling Company on nimittäin tiedotteensa mukaan tislannut yrteistä ja mausteista ensimmäisen suomalaisen kirkkaan alkoholittoman tisleen. Sitä markkinoidaan ginin alkoholittomana korvikkeen, jota voi käyttää coctaileissa.

Helsinki Nolla -nimeä kantavaa tislettä voi yrityksen mukaan ginin tavoin käyttää erityisesti korkealaatuisiin juomasekoituksiin ja drinkkeihin. Ensimmäinen suomalainen ”alkoholiton alkoholi” saapuu vähittäiskauppajakeluun syyskuun alussa. Puolen litran pullo tulee maksamaan noin 15 euroa.

”Alkoholittomien juomien kysyntä on viime vuosina kasvanut. Olemme ylpeitä siitä, että saamme tuoda laatu- ja terveystietoisten kuluttajien laseihin aidon tisleen, jonka avulla voi hyvällä omallatunnolla rakentaa täydellisen alkoholittoman cocktailin”, kommentoi The Helsinki Distilling Companyn tislaajamestari Mikko Mykkänen yhtiön tiedotteessa.

Helsinki Nolla saa makunsa tislaamon katajanmarja- sekä muista mauste- ja yrttitisleistä. Ne sekoitetaan salaisella reseptillä. Juomasekoituksiin tarkoitettu Helsinki Nolla on yrityksen mukaan maukkainta laadukkaan tonic-veden kanssa. Nollaa voi hyödyntää myös vähäalkoholisten cocktailien valmistuksessa korvaamalla osan alkoholista alkoholittomalla tisleellä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka