Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja vaihtuu – Veli-Pekka Nurmi siirtyy turvallisuusjohtajaksi Teollisuuden Voimaan

Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja vaihtuu. Teollisuuden Voima (TVO) kertoo, että Otkesin nykyinen johtaja Veli-Pekka Nurmi siirtyy TVO:n turvallisuusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen. Yhtiön mukaan uudessa tehtävässään Nurmi vastaa koko konsernin turvallisuustoiminnoista, turvallisuuden kehittämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Otkes ja Nurmi kertovat asiasta Twitterissä. Otkesin mukaan keskukseen on tulossa auki "todella mielenkiintoinen pesti kohta puoliin".

– Haikeana, mutta samalla hyvin innostuneena siirryn 11,5 vuoden palveluksen jälkeen uusiin tehtäviin. Otkes on suorituskykyinen, kansainvälisen tason tutkintaorganisaatio. Muutos on mahdollisuus, myös Otkesille, Nurmi puolestaan tviittaa .

TVO:n pääkonttori sijaitsee Eurajoella. Satakunnasta kotoisin oleva Nurmi toteaakin Teollisuuden Voiman tiedotteessa, että palaa eräällä tavalla kotiin.

– Ammatillisesti palaan eräällä tavalla kotiin repussani kaikki se oppi, mitä olen tähänastisella urallani ammentanut erilaisista hankaluuksista, mutta myös onnistumisista. Turvallisuudenhallinnassa TVO on maailman parhaimmistoa, työnantaja mistä voi olla ylpeä. Joukkuepelaajana niin osaavaan porukkaan on ilo tulla töihin.

Teollisuuden Voiman nykyinen turvallisuusjohtaja Mikko Kosonen siirtyy vuoden alussa johtavaksi asiantuntijaksi ja jää ensi kesänä eläkkeelle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka