Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Italialaislehti: Kahdeksan ihmistä kuoli lentoturmassa Milanossa – kuolleiden joukossa myös lapsi

Italiassa kahdeksan ihmistä on kuollut lentoturmassa, kertoo italialaislehti La Repubblica .

Lentoturma tapahtui maan pohjoisosassa sijaitsevassa Milanon kaupungissa, kun Pilatus PC-12-matkustajalentokone törmäsi tyhjänä olleeseen rakennukseen.

Lentokoneessa oli onnettomuushetkellä lentäjän ja toisen henkilökunnan jäsenen lisäksi kuusi matkustajaa. Lehden mukaan matkustajien joukossa oli myös lapsi. Kaikki koneessa olleet kuolivat. Uhrien joukossa kerrotaan olleen myös kiinteistösijoittaja Dan Petrescun, joka oli Romanian rikkaimpia miehiä. Myös hänen vaimonsa ja aikuinen poikansa kuolivat onnettomuudessa, kertoo mm. TVR - kanava sivuillaan.

Rakennus, johon kone osui, oli remontissa, mutta tavallisesti rakennuksessa on toimistotiloja sekä linja-autoille tarkoitettuja parkkitiloja.

Alueen asukkaat kuulivat lehden mukaan kovaäänistä suhinaa ja tämän jälkeen räjähdyksen, joka syntyi lentokoneen osuessa rakennukseen. Liekit valtasivat kaksikerroksisen rakennuksen välittömästi.

Turma tapahtui paikallista aikaa iltapäiväyhden aikoihin lähellä San Donaton metroasemaa. Rakennuksen ja turmakoneen lisäksi tulessa on ollut myös ajoneuvoja. Pelastustöissä on ollut niin palokunnan kuin Milanon poliisinkin henkilöstöä.

Italia on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

---

Korjattu aiempaa uutista klo 20.35 italialaislehden päivitettyä omaa juttuaan: Kyseessä oli Pilatus PC-12-matkustajalentokone, ei ultrakevyt lentokone, niin kuin jutussa aiemmin kerrottiin.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.