Kokoa uudenvuoden juhlalautanen rennolla otteella – pähkinäleipä ja bataatti-avokadokiekot hemmottelevat makunystyröitä, nappaa reseptit tästä

Ota tuleva vuosi vastaan yhdistelemällä suolaista ja makeaa. Itse tehty viikunahillo on oiva lisuke erilaisille juustoille.

Vuodenvaihteen juhlalautanen syntyy omien makumieltymystesi mukaan. Sen pohjana toimivat esimerkiksi valitsemasi juustot, leikkeleet ja hedelmät. Juustoiksi kannattaa valita pehmeitä, kermaisia ja kovia, jotta saat vaihtelua.

Mainos: K-Rauta Kotka ja Kouvola sekä Inkeroinen

Mainos: Kouvolan Sanomat

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi