Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Vihreiden johdossa olevan Iiris Suomelan mukaan Nato-jäsenyys olisi Suomelle oikea suunta

Hallituspuolue vihreiden sijaispuheenjohtajan Iiris Suomelan mukaan Nato-jäsenyys olisi Suomelle oikea suunta, kertoo Helsingin Sanomat . Suomelan mukaan Nato-jäsenyydestä olisi Suomelle hyötyä, mutta oikeaa ajoitusta jäsenyyden hakemiseen pitää harkita perusteellisesti.

Hän kertoo HS:lle olevansa valmis kertomaan varauksellisen kyllä-kantansa, koska aiheesta on ehditty käymään keskustelua vihreiden sisällä.

– Viikonloppuna tapasimme puoluevaltuuskunnan ja eduskuntaryhmän kanssa, ja meillä oli puoluehallituksen kokous, Suomela sanoo HS:lle.

Puolueena vihreiden kannanmuodostus jatkuu yhä. Suomela kertoo, että osa puolueen aktiiveista vastustaa yhä Suomen Nato-jäsenyyttä.

Aiemmin hallituspuolueiden johtajista Nato-kantansa on kertonut RKP:n Anna-Maja Henriksson, joka kannattaa jäsenyyttä puolueensa tavoin.

Oppositiopuolueista kokoomus kannattaa liittymistä Natoon.

Suomela toimii perhevapaalle jääneen Maria Ohisalon sijaisena vihreiden puheenjohtajana.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.