Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kahdelle liiketoiminta-alueelle sovintoehdotukset Paperiliiton ja UPM:n työriidassa, vastauksia odotetaan torstaihin mennessä

Kahdelle liiketoiminta-alueelle on annettu sovintoehdotukset Paperiliiton ja UPM:n työriidassa, kertoo valtakunnansovittelijan toimisto. Paperiliiton tiedotteen mukaan sovittelija Leo Suomaan sovintoesitykset koskevat UPM:n erikoispaperiliiketoimintaa ja tarraliiketoimintaa.

Aiemmin Suomaa on antanut UPM:n selluliiketoiminta-aluetta koskevan sovintoesityksen. Osapuolia on pyydetty vastaamaan kaikkiin sovintoesityksiin torstaihin 14. huhtikuuta mennessä.

Paperiliiton hallitus käsittelee saatuja sovintoesityksiä ja neuvottelujen tilannetta keskiviikkona 13. huhtikuuta.

UPM:n henkilöstöjohtaja Riitta Savonlahti kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että neuvotteluissa on sellaiseen vaiheeseen, jossa syntyy sovintoesityksiä.

– Toivon, että pääsemme pian sopimuksiin ja käynnistämään tehtaita, sanoo Savonlahti UPM:n tiedotteessa.

Sovittelu seis painopapereiden osalta

Viikonloppuna kerrottiin, että UPM:n painopapereiden liiketoiminta-alueen osalta työriidan sovittelu keskeytetään, koska osapuolten kannat ovat niin etäällä toisistaan. Osapuolet kertovat nyt, ettei uusia sovitteluaikoja ole sovittu.

Paperiliitto kertoo, että neuvotteluja UPM:n biopolttoaineiden liiketoiminta-alueen kanssa jatketaan sovittelijan johdolla.

Paperiliiton lakko UPM:ssä on jatkunut yhtäjaksoisesti vuoden alusta saakka. Näillä näkymin liitto on ilmoittanut jatkavansa työnseisausta huhtikuun loppuun asti, ellei sopua synny sitä ennen.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.