Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäläinen ykköskanava: Nato yrittää uhata Venäjää Suomen avulla

Nato pyrkii uhkaamaan Venäjää Suomen kautta, uskoo Venäjän katsotuin televisiokanava "Ykkönen". Venäjän TV1 uutisoi asiasta verkkosivuillaan.

– Olemme toistuvasti varoittaneet, että Nato yrittää vain luoda uuden sivustan Venäjälle kohdistuvalle sotilaalliselle uhalle. Katsokaa karttaa: Venäjän ja Suomen maarajan pituus on noin 1 300 kilometriä.

– Naton pääsihteeri on jo luvannut nopean ja lämpimän vastaanoton, sivusto toistaa aiemmin torstaina Tassissa ollutta nimetöntä lähdettä.

Kanava huomauttaa, että Venäjällä pitäisi olla tietoisia Suomen ja Ruotsin Nato-aikeiden seurauksista. Kanava muistuttaa Venäjän ulkoministeriön torstaisesta lausunnosta, että "Moskova seuraa tilannetta erittäin tarkasti ja mikäli kansalliseen turvallisuuteen kohdistuu uhkaa, se ryhtyy välittömiin vastatoimiin".

Venäläiskanavan uutissivuston mukaan Naton jäsenmaat ovat vaikuttaneet aggressiivisesti Suomen Nato-kantaan vakuuttamalla, ettei Suomella ole vaihtoehtoja.

– Venäjän on pakko ryhtyä sekä sotilaallis-teknisiin että muihin vastatoimiin, jotta sen kansalliselle turvallisuudelle tältä osin aiheutuvat uhat saataisiin loppumaan, venäläinen TV1 toteaa.

Venäjän valtio on ykköskanavan suurin omistaja.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.