Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäjän McDonald'sin ongelmille jatkoa – ranskalaiset perunat loppuivat

Asiakkailleen homeisia hampurilaisia ja ötökän jalkoja tarjoillut, McDonald'sin toiminnan jatkaja Vkusno i Tochka (suom. Maukasta ja siinä se), laittaa ranskalaisten perunoiden tarjoilun tauolle ravintoloissaan. Asiasta uutisoi BBC.

Syynä on oikean perunalajikkeen puute. Yhtiö kertoo saavansa perunat takaisin ruokalistoilleen syksyyn mennessä.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan moni länsimainen, Venäjällä suosittu yritys päätti ensin keskeyttää toimintansa Venäjän markkinalla. Sittemmin moni on päättänyt poistua markkinalta kokonaan. McDonald's myi toukokuussa Venäjän liiketoimintansa ja sen henkilöstö siirtyi uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Pikaruokaketjun logo julkistettiin kesäkuussa. Venäläiselle uutistoimisto Tassille kuvailtiin tuolloin, että logon vihreä tausta "symboloi tuotteiden laatua ja palvelua johon yrityksen asiakkaat ovat tottuneet". Punainen pallo ja sen viereiset keltaiset tikut kuvastavat vuorostaan hampurilaista ja kahta perunasuikaletta. Ketjun asiakkaat saavat nyt toistaiseksi ihastella perunasuikaleita ainoastaan ravintolan logosta.