Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Evartti selätti Parvelan Retun

Kaksinkertainen ravikuningas Evartti sai tittelin puolustamiseen unelmastartin.

Avausmatkalla keulaan avasi odotetusti H.V. Tuuri, ja Santtu Raitala liimasi Evartin johtavan kantaan. Tapio Perttunen kierrätti Vixelin keulahevosen rinnalle.

Parvelan Retu selvitti lähtökiihdytyksen ravilla, mutta jäi kauas kärjestä. Kiri alkoi 900 metriä ennen maalia, ja loppukurviin ori marssi kolmatta rataa ilman vetoapua voittajan elkein. Samaan aikaan Raitala onnistui kuitenkin luovimaan Evartin vapaille vesille. Viimeisellä sadalla metrillä se oli omaa luokkaansa ja pystyi repimään jopa hieman rakoa Parvelan Retuun.

– Viimeisellä takasuoralla tuntui, ettei tiloja tänään välttämättä tule, mutta loppukurvissa alkoi rakoja syntyä. Olin tosi tyytyväinen hevoseen. Antti (Ojanperä) on jälleen saanut hevosen täksi viikonlopuksi valtavan hienoksi, Santtu Raitala ihasteli.

Mainion alun kuninkuuskilpaan sai myös Vixeli. Se kesti vaativan juoksun jälkeen kunnialla kolmanneksi ennen keulasta neljänneksi kestänyttä H.V. Tuuria.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.