Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mediat: Marin-kohua käsitellään SDP:ssä tällä viikolla – "Nauttii luottamusta, mutta varmaan seuraa ja juhlimistapoja pitää arvioida uudelleen"

Iltalehden mukaan SDP:ssä aiotaan käsitellä tällä viikolla puolueen puheenjohtajan, pääministeri Sanna Marinin ympärillä pyörivää kohua.

SDP:n eduskuntaryhmä, puolueen johto ja ministerit ovat huomenna keskiviikkona koolla Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

– Käymme asiasta varmaan keskustelua tämän viikon puoluejohdon, ministeriryhmän ja eduskuntaryhmän johdon kokouksissa Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Tässä vaiheessa ei muuta kommentoitavaa, kansanedustaja Kim Berg viestitti Iltalehdelle.

Ilta-Sanomat teki puolestaan soittokierroksen SDP:n eduskuntaryhmän jäsenille. Heiltä löytyi Marinille ja tämän juhlinnalle ymmärrystä, mutta osa toivoi, että pääministeri harkitsisi seuraansa tarkemmin ja keskittyisi olennaiseen.

IS kirjoittaa, että SDP:n kansanedustajan Johannes Koskisen mukaan pääministeri nauttii edelleen luottamusta, eikä puolueen eduskuntaryhmällä ole ollut mitään huomauttamista pääministerin virkatehtävien hoidon osalta. Vapaa-ajan viettoa ei Koskisen mukaan ole erikseen käsitelty ryhmässä.

– Nauttii luottamusta, mutta varmaan seuraa ja juhlimistapoja pitää arvioida uudelleen. Ja niinhän käsittääkseni Marin on luvannutkin tehdä, Koskinen kertoi Ilta-Sanomille.