Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Täällä on joku nyt keksinyt tällaisen idioottimaisen viihdykkeen" – Hämeenlinnassa liikkuu sulatejuustoviipaleita ihmisten ikkunoihin ja terasseille liiskaava taho

Hämeenlinnan Tarvasmäen ja Käikälän asukkaat ovat joutuneet salakavalan juustoviipalehäirikön kohteiksi. Hämeen Sanomien mukaan liiskattuja sulatejuustoviipaleita on viime aikoina ilmestynyt näiden kaupunginosien asuntojen ikkunoihin ja terasseille. Asia on puhututtanut alueen Facebook-ryhmässä.

Osa epäili aluksi, että viipaleet olivat jonkin eläimen pudottamia. Epäilys haihtui, kun yhdeltä terassilta löytyi juustoviipaleen suojapaperit.

Sosiaalisessa mediassa on paheksuttu sulatejuustoviipaleiden aiheuttamien sotkujen lisäksi erityisesti sitä, että iskujen takana olevat ovat hiippaileet ihmisten ikkunoiden takana.

– Ei minustakaan kivalta tunnu, että joku käy tuossa ikkunan takana liiskaamassa juustoa ikkunaan, vaikka se on helppo siivota, Tarvasmäessä asuva Leila Pietilä sanoo Hämeen Sanomille.

– Täällä on joku nyt keksinyt tällaisen idioottimaisen viihdykkeen, hän jatkaa.