Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Jenni Haukio väittelee tohtoriksi joulukuussa

Presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio väittelee joulukuussa tohtoriksi, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan väitöskirja käsittelee puolueiden kampanjoinnin digitaalistumista. Väitöskirjan otsikko on ”Avoimen vuorovaikutteisuuden ideaalista sisäisen mobilisaation realiteettiin? Puolueiden digitaalisen vaalikampanjoinnin strategiset ulottuvuudet ja dilemmat”.

Haukion vastaväittäjänä toimii Åbo Akademin professori Kim Strandberg, joka kommentoi asiaa tviitissään.

– Joulukuun alussa (2. 12) on minulla normaalia jännittävämpi tehtävä tulossa jolloin toimin Jenni Haukion vastaväittäjänä, hän kirjoittaa.

Haukio jätti alkuvuonna työnsä Turun Kirjamessujen ohjelmajohtajana ja ilmoitti tuolloin siirtyvänsä ensi vaiheessa erilaisten kirjallisten projektien pariin. Häneltä ilmestyy myös ensi keväänä muistelmateos, jossa hän kertoo työstään tasavallan presidentin puolisona.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.