Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin keskustan Sokos pysyy lauantain kiinni tulipalon vuoksi – hotelli on auki

Helsingin keskustan Sokos-tavaratalo pysyy kiinni ainakin vielä lauantain, S-ryhmä kertoi aamupäivällä tiedotteessaan. Tavaratalon kiinteistössä syttyi myöhään perjantai-iltana tulipalo. Palo saatiin sammutettua nopeasti eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja.

Tavaratalo kärsi palon sammutuksesta kuitenkin vesivahinkoja, minkä lisäksi tulipalo levitti savua laajalle alueelle tavaratalossa.

Samassa kiinteistössä toimivat S-market, Sokos-hotelli Vaakuna ja ravintola ovat auki normaalisti, tiedotteessa sanotaan.

Kiinteistössä toimivat kahvila ja Hesburger-pikaruokaravintola pysyvät toistaiseksi kiinni.

Hälytys tuli puoli kymmenen aikaan illalla

Pelastuslaitoksen mukaan tulipalo syttyi katutasossa tavaratalon ensimmäisen kerroksen toimistotiloissa. S-ryhmän tiedotteessa sanotaan, että palon syttymissyytä selvitetään, mutta aiheuttajaksi epäillään toimistohuoneessa sijainnutta teknistä laitetta. Poliisi tutkii syttymissyytä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta puoli kymmenen jälkeen illalla, jolloin paikalla ei ollut enää asiakkaita. Sisällä oli Sokoksen henkilökuntaa, mutta kukaan ei loukkaantunut palossa.

Sekä S-ryhmä että pelastuslaitos kertoivat perjantaina, että savun hajun vuoksi hotellin asukkaille järjestettiin korvaavat majoituspaikat saman yhtiön muista hotelleista Helsingin keskustassa.