Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parikymppinen mies mukiloi häätömääräystä tuonutta ulosottomiestä

22-vuotias mies kävi ulosottovirkailijan kimppuun Kalliossa, kun tämä oli toimittamassa epäillylle käräjäoikeuden päätöstä. Helsingin poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena ja pahoinpitelynä.

Käräjäoikeuden antaman päätöksen mukaan asukkaan vuokrasopimus oli tuomittu päättyneeksi, ja päätös piti antaa vuokralaiselle henkilökohtaisesti. Tarkoitus oli myös vaihdattaa huoneiston oven lukko. Epäilty oli avannut virkailijoille oven ja hyökännyt lähes välittömästi toisen ulosottovirkailijan päälle. Asianomistaja on noin 50-vuotias mies.

– Epäilemme, että mies löi virkailijaa kaksi kertaa nyrkillä päähän, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä.

Paikalla olleet saivat epäillyn taltutettua maahan. Tilanteeseen saapui useita poliisipartioita, jotka saivat epäillyn haltuunsa. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa muun muassa kuulustelemalla asianosaisia. Muokattu klo 13.12: Lisätty tieto käräjäoikeuden päätöksen sisällöstä