Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Intialaispoika puri kimppuunsa käyneen käärmeen kuoliaaksi

Intian Jashpurin kaupungissa tapahtui marraskuun alussa erikoinen välikohtaus, jossa kobrakäärme ja kahdeksanvuotias poika purivat toisiaan. Kobran kerrotaan kuolleen Deepak-nimisen pojan puremiin.

Sanomalehti New Indian Expressin mukaan käärme kietoutui kotitalonsa takapihalla leikkineen pojan käden ympärille ja puri tätä käteen. Intiankobran purema on erittäin myrkyllinen.

– Minulla oli suuria kipuja. Koska matelija ei horjunut yrittäessäni ravistaa sitä pois, purin sitä lujaa kahdesti. Kaikki tapahtui hetkessä, Deepak kertoi paikalliselle medialle.

Deepakin perhe vei hänet lähistöllä sijaitsevaan terveyskeskukseen. Hän sai nopeasti vastamyrkkyä ja hänet päästettiin päivän kestoisen tarkkailun jälkeen kotiin.

– Deepak ei osoittanut oireita ja toipui nopeasti kuivan pureman ansiosta, sillä käärmeen iskiessä myrkkyä ei vapautunut. Tällaiset puremat ovat tuskallisia ja voivat osoittaa vain paikallisia oireita purema-alueella, käärmeasiantuntija Qaiser Hussain selitti lehdelle.

Kokenut toimittaja Ramesh Sharma kuvaili tapausta harvinaiseksi. Hänen mukaansa Jashpur tunnetaan myös käärmeiden asuinpaikkana, koska siellä elää yli 200 käärmelajia.