Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Baltic Princess -alukselta pudonnut oli kiivennyt yökerhon katolle – kateissa nuori mies

Laivalla oli putoamisaikaan kauppatieteiden opiskelijoiden risteily.

Perjantain vastaisena yönä Baltic Princess -alukselta kadonnut henkilö oli noin 20-vuotias mies. Asiasta kertoi Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd Helsingin Sanomille.

Miehen epäillään pudonneen laivalta mereen. Varustamon ja Länsi-Suomen merivartioston tietojen mukaan hän oli ennen epäiltyä putoamista kiivennyt laivan yökerhon katolle.

Tapahtumien kulku on osin tuntematon, sillä putoaminen ei tallentunut laivan valvontakameroihin eikä kukaan ole tiettävästi nähnyt sitä. Pudonneeksi epäilty mies oli kuitenkin hetkeä ennen katoamistaan nähty yökerhon katolla.

Laivalla oli tapahtuma-aikaan Turun yliopiston kauppatieteen opiskelijoiden järjestämä risteily PeIsKä. HS:n mukaan risteilylle saapuu perinteisesti kauppatieteiden opiskelijoita eri puolelta Suomea. Laivalla arvioidaan olleen noin tuhat opiskelijaa.

Merivartiosto etsi kadonnutta Ahvenanmerestä perjantaina aamulla useiden tuntien ajan. Etsinnät lopetettiin tuloksettomina puoliltapäivin.