Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaksi miestä vangittu epäiltyinä pankkiautomaattien varastamisesta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on määrännyt kaksi miestä vangittaviksi epäiltyinä kahden kokonaisen pankkiautomaatin varastamisesta. Asiasta kertoi STT:lle torstaina tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Rauno Jämsä Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Hänen mukaansa kumpaakin miestä epäillään kahdesta törkeästä varkaudesta. Suomalaismiehet ovat noin 20- ja 35-vuotiaita, Jämsä kertoo.

Epäillyt teot tapahtuivat syys–lokakuussa Kärkölässä Päijät-Hämeessä ja Mäntsälässä Uudellamaalla. Kummassakin tapauksessa miesten epäillään repineen kokonaisen pankkiautomaatin irti seinästä kauhakuormaajalla ja vieneen automaatin mennessään.

Tutkinnanjohtaja Jämsä ei kommentoinut STT:lle, onko poliisi vielä löytänyt varastettuja automaatteja. Hänen mukaansa poliisi ei ole myöskään sulkenut pois muiden henkilöiden mahdollista osallisuutta rikoksiin.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.