Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tukholmassa räjähti taas, nyt kohteena kerrostalo

Tukholmassa on jälleen tapahtunut räjähdys. Poliisi sai hälytyksen Akallassa Tukholman pohjoisosassa kerrostalon rappukäytävän lähellä sattuneesta räjähdyksestä hieman ennen puolta neljää viime yönä paikallista aikaa.

Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä, mutta rakennus kärsi vahinkoja. Räjähdyspaikka on eristetty, ja sitä tutkii poliisin pommiryhmä.

– Ketään ei ole otettu kiinni. En voi kommentoida, onko meillä epäiltyjä. On niin ikään selvää, että tutkimme, onko tällä yhteyksiä Tukholmassa aikaisemmin tapahtuneisiin räjähdyksiin, sanoi poliisin edustaja Anna Westberg Aftonbladet-lehdelle.

Aftonbladetin mukaan ennen poliisin eristystä räjähdyspaikalta otetuissa kuvissa näkyy jonkinlainen johto.

– Tekninen tutkinta on edelleen kesken, joten en voi ottaa kantaa paikalta löytyneisiin tavaroihin, Westberg toppuutteli.

Tukholmassa räjähti myös eilen, teollisuuskiinteistössä Tukholman eteläpuolella Tullingessa. Tässäkään räjähdyksessä ei loukkaantunut kukaan, mutta kiinteistö vaurioitui pahoin.

Ruotsissa on tapahtunut kuluvan kuun aikana jo pitkälle toistakymmentä räjähdystä, kertoi Ruotsin yleisradio SVT.