Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi kuoli ja kolme loukkaantui liikenneonnettomuudessa Liedossa – kuskin epäillään olleen huumeiden vaikutuksen alaisena

Varsinais-Suomessa Liedossa yksi ihminen on kuollut ja kolme lievästi loukkaantunut liikenneonnettomuudessa puolenyön jälkeen, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa. Poliisi sanoo kuljettajan menettäneen henkilöauton hallinnan ohitustilanteen jälkeen, minkä seurauksena auto suistui ojaan ja kääntyi katolleen.

Auton kuljettajaa epäillään alustavasti rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kuolemantuottamuksesta.

Komisario Marko Luotonen kertoo STT:lle, että kuljettaja puhalsi alle rangaistavuuden verran. Hänen epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Tämä vahvistuu myöhemmin laboratoriokokeissa.

Epäilty on kiinniotettuna. Autossa oli tapahtumahetkellä neljä ihmistä, jotka ovat syntyneet 80- ja 90-luvuilla.

– Ikähaarukka vaihtelee. Nuoria aikuisia, pääasiassa 25–30-vuotiaita, Luotonen sanoo.

Poliisi ei pysty vielä arvioimaan, mikä johti auton hallinnan menettämiseen. Luotonen kertoo, että ketään ei ole vielä pystytty kuulustelemaan.

Poliisin mukaan ohitetussa autossa olleista kukaan ei loukkaantunut.